“Nyitunk a szépre… Nos, az Euroline csapatának mottója ez, amivel már több helyen is találkozhattál kedves Olvasónk. 2007-ben még egyszemélyes cégként indultunk tele kétségekkel és kérdőjelekkel.
Mára azonban már 11 fős csapattá nőttük ki magunkat, ahol mindenki teljes értékű tag. Hosszú és néha kanyargós út áll mögöttünk, de minden pillanatát a fejlődés egy újabb állomásaként éltük meg.
Egyetlen cél lebegett mindvégig a szemünk előtt: olyan megbízható és profi csapatból álló nyílászáró céggé válni az évek során, akik méltó piaci szereplők lehetnek a nagy konkurensek között is.
Minden nap megtisztelő az a számunkra, ha Ügyfeleink és Vásárlóink minket választanak, megbíznak szakértelmünkben és tudásunkban olyannyira, hogy otthonaikat/irodáikat vagy épp nyaralóikat mi tehetjük szebbé a saját gyártású vagy épp általunk forgalmazott ajtókkal, ablakokkal, árnyékolástechnikai eszközökkel.Most pedig joggal kérdezheted kedves Olvasó, hogy mi a célunk a jövőre nézve és miért írjuk ezen sorokat?
Ez egy feletébb izgalmas kérdés, hiszen célokból sosem elég, és nem csak a szépre, az újdonságokra is szeretünk nyitni.
Honlapunk megújult, Facebook tevékenységünk és jelenlétünk már állandó, így Ügyfeleink kiszolgálása mellett az edukáció is célunk.
Szeretnénk ha mindenki úgy távozna az Euroline-tól, akár online, akár személyesen, hogy kapott valami pluszt, valamit többet tőlünk. 
Szeretnénk ha megértenéd a működésünk, belelátnál a belsős folyamatokba, ismernéd a márkáink és ami a legfontosabb: BÍZNÁL bennünk annyira, hogy az otthonodba engedj és esetleg később, örömmel beszélj rólunk ismerőseidnek, barátidainak is.
Reméljük, hogy ennek a néhány sornak az elolvasásával picit közelebb kerültél a cégünkhöz és sikerült egy pontosabb képet festeni magunkról.
Megtisztelő számunkra a figyelmed, amiért igyekszem az egész csapat nevében is hálásnak lenni-
Üdvözlettel: Szabó Levente (tulajdonos, ügyvezető)