Párkányok

Az ablakok a párkányokkal együtt alkotnak egészet. A külső párkányok elsődleges feladata a víz- és hóelvezetés, bár kitűnően alkalmazhatók virágosládák, dísztárgyak tárolására is. Készülhetnek kamrás szerkezetű műanyagból, lemezből, alumíniumból vagy kőből. A párkányok méretezésénél mindig figyelembe vesszük, hogy várható-e a közeljövőben a homlokzat külső szigetelése.

Az általunk gyártott ablakok javarészt műanyag párkánnyal kerülnek beépítésre. Modelljeink igény szerint faerezetes ablakok színével harmonizáló árnyalatban is megrendelhetők. A lakótérben elhelyezett párkányokat legtöbbször műanyagból készítjük, de csiszolt mészkőből is módunkban áll legyártani őket.

Válassza ki kínálatunkból az otthonával összhangban lévőket!

Szellőzők

A modern műanyag nyílászárók magas fokú tömítettséggel és légzárással bírnak, gyakorlatilag hermetikusan leszigetelik az épületeket. Nyitott égésterű gázkészülékek (gáztűzhely, átfolyós vízmelegítő stb.) üzemeltetése mellett éppen ezért szükségessé válik a megfelelő légcsere biztosítása.

Kerülje el Ön is a baleseteket otthonában fix- vagy higroszabályozású szellőzők beépítésével!

Ha nem megfelelő a légcsere:

 

  • az üvegfelületek bepárásodnak;
  • penészfoltok jelennek meg a falakon;
  • és gyorsan elhasználódik a levegő.

 

A rendszeres szellőztetés is kevésnek bizonyul? Minden penészmentesítő csodaszert és módszert kipróbált már? Segítségünkkel Ön is fellélegezhet! Cégünk többféle szellőzőt is kínál az ilyen, és ehhez hasonló problémák kiküszöbölésére. Ismerje meg az általunk kínált fix- és higroszabályozású szellőztetőket!

 

Termékeink tulajdonságairól bővebben az aereco.hu weboldalon olvashat, vagy ügyfélszolgálatunkon érdeklődhet. Ha úgy kényelmesebb, mintatermünkbe is ellátogathat, ahol közelebbről szemügyre veheti termékeinket. Várjuk megkeresését!