Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Előzetes ajánlatot kérhet telefonon, e-mailen, vagy személyesen. Ehhez szükségünk van a nyílászárók főbb paramétereire (méret: szélesség X magasság, ablak típusa: fix, nyíló, bukó-nyíló stb., osztott szerkezet esetén az osztás aránya, párkányok illetve árnyékolástechnikai kiegészítők stb, valamint az épület típusa: panel ,tégla stb) Az így adott árajánlat általában tájékoztató jellegű, mivel a pontos helyszíni felmérés elvégzésekor a méretbeli eltérések árkülönbséget okozhatnak. Ha ezen paraméterekben nem biztos, vagy szakmai tanácsra van szüksége, munkatársunk ingyenes helyszíni felmérését követően adunk árajánlatot.

  • Felmérés, árajánlat adás: INGYENES
  • Szállítás, beépítés:
    Az általunk adott árajánlat tartalmazza a szállítás és beépítés költségét. Természetesen rendelhet nyílászárót beépítés nélkül is, ilyenkor a szállítás külön megállapodás kérdése.
  • Törmelék-és hulladék elszállítás:
    Az általunk adott ajánlat a törmelék-és hulladék elszállításának költségét szintén tartalmazza.

Amennyiben a honlapon nem találja az Ön által keresett információt, jelezze a kapcsolatok menüben található elérhetőségek valamelyikén, vagy személyesen Budapesten, a 1139 Budapest, Szegedi út 5. szám alatt található bemutatótermünkben.