Műanyag ablak beépítés

Nyílászáró beépítés menete

Az új ablakok vagy ajtók beépítését számos tényező befolyásolhatja. Az Ön igényei és a legmegfelelőbb technikai és esztétikai szempontok figyelembevételével segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb megoldást. Az alábbiakban összegezzük, hogyan néz ki az ablak, vagy ajtóbeépítés menete, ha minket választ:

1: Árajánlatkérés, vagy kapcsolatfelvétel (reagálás 1 munkanapon belül)

  • Ha konkrét elképzelése van arról, hogy milyen és mekkora méretű ablakot, nyílászárót szeretne beépíteni használja az árajánlatkérő oldalunkat, és hamarosan reagálunk a becsült árajánlattal.
  • Ha még nincs meg a konkrét elképzelése, vagy speciális megoldások érdeklik, lépjen velünk kapcsolatba a kapcsolati űrlapon vagy a telefonszámok egyikén keresztül, és mi egy munkanapon belül reagálunk.

2.: Helyszíni felmérés (általában 1 héten belül)

  • Előzetes árajánlatkérése vagy első kapcsolatfelvétele után szakemberünk személyes helyszíni felmérést végez, hisz új nyílászárói beépítése minden esetben egyedi gyártást követően történik. Ügyfeleink igényeit minden esetben igyekszünk a legrövidebb időn belül teljesíteni.

3.: Gyártás (termékek típusától függően 4-5 hét) 

  • A végleges egyeztetést és megrendelését követően azonnal megkezdődik az új nyílászáróinak gyártása.
  • A műanyag ablakok nagy keménységű PVC profilból készülnek. A fokozott stabilitás érdekében ezekben acélmerevítések futnak, a megfelelő hőszigetelést pedig úgynevezett légkamrák biztosítják. Bővebben erről termékeink menüpontban tájékozódhat.
  • A gyártósorról budapesti telephelyünkre érkeznek új nyílászárói, majd akár azonnal is szállítjuk Önhöz beépíteni.

4. Beszerelés (általában 4-5 héten belül a megrendelést követően)

  • Kollégáink a nyílászáró beszerelése előtt keresni fogják és  egyeztetik a beépítés pontos időpontját Önnel.
  • Az ablakok, ajtók cseréjének során keletkezett törmeléket elszállítjuk, ez természetesen az alap szolgáltatásunk részét képezi.
  • Az ablakok és ajtók beépítése falsérülésekkel járhat, amelyek kijavítására munkatársaink fel vannak készülve. Szakembereink az új nyílászárók beépítése után elvégzik az ajtók és ablakok finom beállítását, ezt követően bemutatják az új nyílászárók működését a Önnek.