Klasszikus

A termékpalettánkon szereplő bejárati ajtók a legkülönfélébb elvárásoknak megfelelnek: több ponton záródó, üveges, vagy éppen takarólécekkel, mutatós díszpanelekkel felszerelt modelleket egyaránt módunkban áll legyártani. A bejárati ajtók megjelenése minden esetben a megrendelőink gusztusához igazítható. Kiegészítésként a hozzájuk illő kilincsekkel, zárakkal, kitekintőkkel és díszüvegekkel felszerelhetők. Jó hangszigetelő-képességgel bírnak, és hatékony védelmet nyújtanak a betörések ellen.

Óvja meg családját és értékeit, rendeljen mihamarabb választékunkból!

Modern

Hívogató, biztonságos és masszív – ezek a főbb tulajdonságai egy modern bejárati ajtónak. De itt még nincs vége a sornak; cégünk nagy jelentőséget tulajdonít a legapróbb részleteknek is. Éppen ezért találkozhat nálunk minden érdeklődő hatalmas forma- és színválasztékkal. Modern termékeink egyedileg alakíthatók, igény szerint díszüvegekkel, oldal- és felülvilágítókkal, légbevezetőkkel, továbbá egyéb biztonsági panelekkel.

Gondolkozzon Ön is hosszútávon, és válassza időjárásálló, jó hangszigeteléssel bíró modelljeinket otthonába!

Egyedi

Semmi kifogásunk a sztenderd bejárati ajtók ellen – mégis azt mondjuk, aki teheti, válasszon saját kelleme szerint a termékpalettáról. Ha Ön is egyedi modell beépítése mellett dönt, pontosan azt kapja, amire szüksége van. Mindenféle elképzelést módunkban áll megvalósítani: mind a bejárati ajtó színét, méretét és kialakítását illetően. Tervezze meg, hogy milyen díszüveggel, felülvilágítókkal készüljön, legyen-e rajta légbevezető, és határozza meg azt is, mely biztonsági elemekkel szereljük fel!

Egyedi kivitelezésű bejárati ajtók klasszikus és modern kialakítással, pénztárcabarát árakon! Vegye igénybe szolgáltatásunkat!