A kedvező műszaki paraméterek kedvező szigetelési tulajdonságokkal is párosultak. Ennek köszönhetően a hőhídmentes alumínium ajtók és ablakok egyre szélesebb körben terjednek el. Alkalmasak többek között családi házak, passzív házak homlokzati nyílászáróinak és egyre nagyobb teret hódítanak a minimal design kedvelői körében is. Színvilágának és formai sokszínűségének jóvoltából esztétikai szempontok miatt is egyre többen választják az alumíniumot. A fémes hatású felületek, markáns profilok fontos elemei lehetnek a belsőépítészetnek is. A kedvező statikai tulajdonságokkal rendelkező alumínium profilok lehetővé teszik extra nagy üvegfelületek létrehozását fix, illetve működő kivitelben is. A modern műszaki megoldások hozzájárulnak az egyre népszerűbb emelő-toló ajtók alkalmazásához, az egybefüggő üvegfelületek által biztosított panoráma eléréséhez. A hőhidas és a hőhídmentes rendszer is rendelhető az összes RAL szín mellett számos faerezetes, illetve struktúrált felülettel is.

Cégünk, a Ponzio Polska Sp.z.o.o. Magyarországi partnereként, a Ponzio termékek értékesítését végzi, az ország teljes területén.

A   Ponzio   alumínium   profil rendszer időtálló és kiváló minőségű alumínium rendszer megoldásokat készít, melyek alkalmazása a függönyfal, valamint az ablak és ajtó gyártás területét  öleli  fel.  Ez a  modern  rendszerkoncepció  megtestesíti  a  mai  kortárs  építészet irányvonalait.

A  Ponzio  mindig  követi  az  új  trendeket,  innovatív  megoldásokat  fejleszt  és  valósít  megbendszereiben. A minőségi termékek és a felületkezelés biztosítják az ügyfelek elégedettségét.

Alumínium rendszerek gyártására, minden esetben egyedi árajánlatot készítünk.

Bővebb információért keresse munkatársainkat, illetve bemutatótermünket!