Külsőtokos “új típusú” műanyag redőny: a lefutósín és a palást egyaránt műanyag profilból készül, a redőnytok rozsdamentes Lindab lemezből. A műanyag lefutóban elhelyezett gumikéder a halkabb működést szolgálja, a csapágyazott tengelyszerkezet a könnyebb kezelhetőséget hivatott segíteni. Az alumínium záróléc belsejében egy kívülről nem látható rejtett ütköző kerül elhelyezésre, mely a palást tokba fordulását akadályozza meg. Az alumínium oldalvég nemcsak a redőny időtállóságát növeli, de használatával lehetővé válik a szúnyoghálóval kombinált redőny alkalmazása is.

Külsőtokos alumínium redőny: a lefutósín és palást is alumínium profilból készül. A porfestett és lakozott tok ellenáll az időjárás viszontagságainak minden évszakban. A kamrás lefutó szerkezeti keresztmetszetének köszönhetően tökéletesen vezeti a redőnyléceket, valamint erős, stabil keretet és tartást biztosít a főszerkezetnek. A lefutó futófelületébe húzott gumi egyrészt a lécvezetést segíti, másrészt csendesebbé teszi a redőnyműködést. A 37 milliméteres, hengerelt eljárással készült és szigetelő habbal töltött alumínium redőnyléc garantálja a megfelelő hő- és hangszigetelést. A redőny manuális és motoros működtetéssel is megrendelhető. Választható lécszínek: fehér, krém, bézs, ezüst, világos fa eres, sötét fa eres.

Vakolható redőny: ezt a típust épülő házaknál érdemes választani, ugyanis a redőnytok az áthidalóba kerül beépítésre, majd vakolásra. Előnye, hogy a vakolás után a redőnytok kívülről nem látható, és a beépített redőnytok nem takar a nyílászáró üvegfelületébe. A tokszerkezet hőhídmentes, és alumínium léccel szerelve kiváló hőszigetelő képességgel bír.
Fontos, hogy a  megadott mélységi és magassági adatokat vegye figyelembe az áthidalók kialakítása során, hisz a beépítés után a redőnytok heraklit rétegének a fallal egy síkban kell lennie.

Kialakítás:

Beépítve:

SKS – felsőtokos vagy ráépítőtokos redőny: kimagasló minőségű, felsőtokos műanyag redőnyszerkezet, amely ablakra is építhető, az új nyílászárokkal egyidejűleg. Belső szerkezeti tulajdonságainak és pontos illesztéseinek köszönhetően mind motoros, mind kézi működtetéssel megrendelhető, és rendkívül könnyen kezelhető.