Szalagfüggönyök

Az árnyékolástechnika új generációs termékeivel, a szalagfüggönyökkel ez idáig elsősorban bankokban, irodaházakban, kávézókban és kórházakban találkozhattunk. Elegáns megjelenésüknek köszönhetően ma már egyre inkább helyet kapnak télikertek ablakaiban, sőt kisebb lakások étkezőhelyiségeiben, valamint családi házak fürdőhelyiségeiben is. Belsőárnyékolóként és térelválasztóként is legalább annyira jól megállják a helyüket, mint fényszűrőként.

Egyenes és ferde kivitelben egyaránt beszerezhetők, működésüket tekintve egyoldalas vagy középről húzható kivitelek közül választhatnak az érdeklődők. Csakúgy, mint például a reluxák esetében, a szalagfüggönyöknél is egyszerűen szabályozható a beérkező fény mennyisége és iránya is a lamellák manuális elforgatásával. Ablaknyílásra, mennyezetre, oldalfalra egyenes és ferdesíkban könnyedén felszerelhetők. Többféle színben és méretben, speciális elképzelések szerint is legyárthatók, rövid határidőn belül.

Már kiválasztotta a megfelelő árnyalatot és méretet? Hívja fel ügyfélszolgálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal budapesti bemutatótermünkben árajánlatért!