A különböző amerikai filmekből jól ismerjük a mutatós belső árnyékolót, a rolettát. Manapság már hazánkban is egyre többen választják otthonukba, hiszen remekül harmonizál bármilyen enteriőrrel. Legyen szó hagyományos, ultramodern vagy retró stílusú lakberendezésről, a roletták között mindenki megtalálhatja a saját ízlésvilágának megfelelő darabokat.

A rugós vagy gyöngyláncos kivitelben kapható modellek többféle színben megrendelhetők. A fényáteresztős rolettákat tágas nappalikba, konyhákba ajánljuk, míg az elsősorban fényvisszaverés céljából használatosakat hálószobákba, fürdőhelyiségekbe javasoljuk.

Az Ön szívéhez is közel állnak a légies roletták? Rendelje meg a megfelelő darabokat a mi felhozatalunkból!

Tokozat nélküli roletta

Ajánlott függőleges síkú és bukó – nyíló ablakokra. Bárhol megállítható. Bukó-nyíló ablakoknál lehetőség van kiakasztók felszerelésére, így biztosítható, hogy az ablak buktatott helyzetében a roletta követi az ablak síkját.

Tokozott roletta (tokkal és lefutóval)

Ajánlott függőleges síkú és bukó – nyíló ablakokra. Bárhol megállítható. Biztosítja az üvegfelület teljes takarását. A roletta textília az ablak buktatott helyzetében is az üveg síkjában marad.

Mini sávroletta tok nélkül

Ajánlott függőleges síkú és bukó – nyíló ablakokra. Bárhol megállítható. Bukó-nyíló ablakoknál lehetőség van damilos oldalmegvezetésre, így biztosítható, hogy az ablak buktatott helyzetében a roletta követi az ablak síkját.

Gyöngyláncos sávroletta tokkal

Ajánlott függőleges síkú, nagyobb felületek árnyékolására. Bárhol megállítható.