A szúnyoghálókkal régóta próbáljuk kizárni otthonainkból az alattomos vérszívókat és egyéb rovarokat. Nincs is annál idegesítőbb, mint az éjszaka közepén egy szúnyog hangjára ébredni.
A hálók alapvetően négyféle kivitelben készülnek.

Fix szúnyogháló

Kifeszítve, műanyag vagy alumínium keretbe fixáljuk. Az ablak külső felületére, vagy megfelelő kialakítású ablakprofil esetén az ablaktok külső peremébe rögzítjük.

Rolós szúnyogháló

Ablakra szerelhető alumínium védőtokba felcsévélt rovarháló, amely egy mozdulattal lehúzható, illetve visszaengedhető a védőtokba. Ön szabályozhatja, hogy mikor kívánja igénybe venni. Például télen célszerű visszacsévélt állapotban tartani, megvédve ezáltal az anyagot az időjárás viszontagságaitól.

Oldalhúzós szúnyogháló

A mobil szúnyogháló továbbá kétféleképpen bejárati, illetve teraszajtókra is szerelhető. Az egyik a védőtokos kivitel: a védőtok itt az ajtó pántfelőli oldalán helyezkedik el, így a hálót oldalra húzva alkalmazhatjuk. A másik megoldás, hogy hagyományos kivitelű, alumíniumkeretes szúnyoghálót szerelünk fel nyitható vagy tolható kivitelben.

Pliszé szúnyogháló

A rendszer előnye, hogy hatalmas felületű nyílászárók szúnyoghálóval történő felszerelése is megoldható. Egy oldalra történő működtetése akár 2 méter is lehet, kétoldali működtetésnél a szélesség akár megduplázódhat.
A szerkezet vastagsága 20 mm, így könnyen felszerelhető, a háló szürke színű, a zárólécbe kefét szerelünk. Működtetése könnyű és egyszerű, gyerekek is könnyen mozgatni tudják.

A ROVARVÉDELMEN TÚL

A szúnyogháló – legyen az fix vagy mobil -, hasznos kiegészítője lehet kisgyermekes családok otthonának: bár 100%-os garanciát nem nyújthat egyik modell sem a csemeték szökési kísérletei ellen. Állattartók esetében szintén praktikus választás: a kisebb testű kutyákat és macskákat nagyobb eséllyel tartják vissza a stabil, keretes szúnyoghálók.
Ha még több információra van szüksége a különböző típusokat illetően, kérjük, keressen minket elérhetőségeinken!